Rezervacije i način plaćanja

Upiti i rezervacije prihvaćaju se preko naših web stranica, poštom, elektronskom poštom, faxom, telefonom ili osobno na recepciji našeg smještaja. Rezervacijom kapaciteta korisnik izjavljuje da prihvaća ove Opće uvjete korištenja usluga u cijelosti. Sve navedeno u daljnjem tekstu na taj način postaje obvezujuće kako za korisnika usluge tako i za Maksimilian – sobe za iznajmljivanje (u daljnjem tekstu samo «Maksimilian»). Prilikom rezerviranja kapaciteta korisnik usluge je obvezan pružiti sve tražene podatke. Da bi rezervacija smatrana valjanom korisnik usluge mora uplatiti depozit ili dati broj važeće kreditne kartice kao garanciju rezervacije. Rezervacija će se smatrati valjanom i bez plaćanja depozita ako je naručitelj rezervacije nakon upita dobio odgovor i potom izvršio samo pismeno potvrđivanje rezervacije za sebe ili u svoje ime za druge. Sve rezervacije elektronskom poštom se smatraju važećima tek po potvrdi rezervacije od strane ovlaštene osobe «Maksimiliana». Rezervacija se može potvrditi putem e-maila, telefona ili faxa. Obavijest/potvrda rezervacije se mora predočiti recepciji prilikom dolaska u hotel.

Pravo na izmjene i otkaz rezervacija

»Maksimilian» pridržava pravo u svakom momentu izmijeniti rezervaciju ili način pružanja usluga, ako se pojave okolnosti koje su izvan naše kontrole, koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili odgoditi. Potvrđena smještajna jedinica se može zamijeniti smještajnom jedinicom iste ili više kategorije uz zadržavanje iste cijene koja je bila važeća u vrijeme potvrde rezervacije te pravovremeno informiranje gosta o promjeni. U slučajevima kada zamjenski smještaj nije moguće pronaći, a rezervacija je plaćena unaprijed, «Maksimilian» pridržava pravo otkazati rezervaciju te izvršiti povrat cjelokupno uplaćenog iznosa.

Pravo gosta na izmjene i otkaz rezervacija

U slučaju da gost želi promijeniti ili otkazati rezervaciju učinjenu prema njegovom zahtjevu, mora to učiniti pismeno (e-mailom, poštom ili faxom) što je prije moguće. Potrudit ćemo se udovoljiti vašim željama, ali ne možemo unaprijed dati garanciju. Otkazivanje ili promijena rezervacije se prihvaća samo od nosioca rezervacije.
U slučaju da promjena rezervacije nije moguća, ako gost odustane od potvrđene rezervacije ili se ne pojavi primjenjuju se dolje navedeni uvjeti otkaza rezervacije.

  • otkaz rezervacije do 72 sata prije početka korištenja usluge nenaplaćuje se (zadržava se uplaćena akontacija)
  • za otkaz od rezervacije od 72 sata do 24 sata prije početka korištenja usluge , naplaćuje se 30% od cijene smještaja (zadržava se uplaćena akontacija).
  • za otkaz unutar 24 sata prije početka korištenja usluge i/ ili ako gost ne dođe ili otkaže unutar rezerviranog termina, naplaćuje se 100% iznosa ukupne cijene smještaja.